Повернутися до звичайного режиму

Турнір з футзалу пам'яті Сурженка С.І

Турнір з футзалу пам'яті Сурженка С.І.

28 лютого 2015 року в спортивному залі ДЮСШ було започатковано та проведено традиційний турнір з футзалу пам'яті героя Новоархангельщини, вихованця спортивної школи, бійця 95 окремої аеромобільної бригади Сурженка С.І. який загинув 18 січня 2015 року, захищаючи Україну від російських агресорів та окупантів.

На турнірі були присутні батьки та дружина Сергія, голова Новоархангельської селищної ради Лясковський М.Д., сільський голова села Небелівки Бобко М.Л., друг Сергія та ініціатор даних змагань Ткаченко Б.Б., гості та знайомі. Захід розпочався з урочистого відкриття, гарних та теплих слів про Сергія. Після слів селищного голови присутні згадали Сергія хвилиною мовчання та переглянули відеосюжет про цивільне та військове життя Сурженка С.І.

Відкриття змагань розпочалося з гімну України у виконанні Бобка Миколи вихованця музичної школи.

В змаганнях взяли участь 6 команд з Новоархангельського району. Команди були розділені на 2 підгрупи. В результаті зіграних поєдинків загальнокомандні місця розподілилися таким чином:

1 місце – « Колос» с.Торговиця

2 місце – «Днепр» с.Торговиця

3 місце - «Мисливець» Новоархангельськ

4 місце - «Синюха» с.Синюха

5 місце – «Резерв» с.Нерубайка

6 місце – «Гранд» - с.Небелівка

Команди призери були нагороджені медалями та дипломами відповідних ступенів. Команда переможець нагороджена медалями та пам’ятним кубком. Організаційний комітет з проведення змагань дякує за фінансову підтримку керівникам установ та організацій: ПСП «Лан», ПП «Гранд» села Небелівка, ПП «ДНБ», голові Новоархангельської районної державної адміністрації Зубову Д.А., голові сільської ради села Скалівські Хутори Баліцькому С.М.

/Files/images/Кубок Сурженка.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 364

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 06 Березня 2016

Цей сайт безкоштовний!