Повернутися до звичайного режиму

Обласні спортивні ігри серед районів та міст області з футзалу 2015 року

Обласні спортивні ігри серед районів та міст області з футзалу 2015 року

14 березня 2015 року в смт Побузьке Голованівського району пройшли обласні зональні спортивні ігри з футзалу, в яких прийняли участь 5 збірних команд з Вільшанського, Голованівського, Гайворонського, Ульянівського та Новоархангельського районів. Змагання проводилися по коловій системі. Кращих дві команди здобували право змагатися у фінальній частині яка проводилась в місті Кіровоград. Збірна Новоархангельського району здобула путівку на фінальну частину змагань посівши друге місце в групі в результаті зіграних матчів.

20 - 21 березня 2015 року спортсмени з нашого району взяли участь і в фінальних змаганнях в місті Кіровоград, де кращих 8 команд області були розділені на 2 групи по 4 команди. До нашої групи в результаті жеребкування потрапили збірні з Новоукраїнського, Устинівського та Олександрівського районів. В результаті зіграних матчів збірна команда району виграла в Олександівського району з рахунком 4-3, поступилася з рахунком 2-3 Устинівському, та в запеклій боротьбі програла 1-2 збірній Новоукраїнському районові, як стало відомо чемпіону Кіровоградської області з футзалу.

Таким чином здобувши право змагатися за 5-6 місце з командою Петрівського району в якому впевнено здобула перемогу з рахунком 5-2, посівши 5 загальнокомандне місце серед 21 збірних команд області.

Честь Новоархангельського району захищали: Гетьман Ігор, Рудь Віктор, Маєвський Микола, Бафталовський Артем, Бабенко Назар, Пилипенко Микола, Пилипенко Юрій, Федоров Олег, Зубець Олександр, Притула Антон, Рачінський Сергій, Кулик Владислав, Тонконоженко Олег та тренер Бутенко Валерій.

Кiлькiсть переглядiв: 188

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 06 Березня 2016

Цей сайт безкоштовний!